Trouwlocatie

Trouw & Ceremonie locatie Esveld

Onze trouwlocatie mag adembenemend genoemd worden. Een locatie met ontelbare mogelijkheden.
Van grote trouwzaal met prachtige kunst tot intiem onder de hooiberg.
Van de secret garden langs de weelderige bloemenvlakte en het stilte bos en dat in hartje Nederland! Ook een oudhollandse tuin en een sprookjesachtige ven is als foto locatie te gebruiken.

De vele stijlkamers en het grote atelier van 200 m2 zijn uniek in Nederland voor uw intieme huwelijksceremonie. Geschikt voor max. 100 gasten.

Een terugblik van een echtpaar welke hun 60 jarig jubileum hebben gevierd op Landerij Esveld.

Zondag, 27 augustus 2023.
Een zon-overgoten, stralende dag op Landerij Esveld in Terschuur.  Wij vierden hier ons diamanten huwelijksjubileum.
Om 12 uur middags kwam eerst de naaste familie. Bij binnenkomst in de grote zaal bij Charlotte leek het alsof ik in een paleis terecht kwam, prachtige witte zitjes,  mooie kunst  overal en niet te vergeten de feestelijke aankleding door onze kinderen van slingers,  foto’s en karikaturen. Charlotte vond alles goed wat er werd neergezet of opgehangen wat de heel persoonlijke sfeer bepaalde voor ons feest.

We hadden “Art de la Table” als cateraar besteld en ook dat overtrof onze verwachtingen. Luc Arnoldus met een aantal zeer vakkundige assistenten,  die overal voor hadden gezorgd.

Van de mooie bloemen-boeketten op de tafels tot aan de buiten geplaatste ” zetels ” voor het aanhoren van de liederen door het Shantykoor.

Om 12 uur was alles prachtig  in gereedheid gebracht…. 2 gezellige dames ontvingen alle gasten met koffie – thee en fris citroen-water en meteen was het tijd voor het bruidstaart – moment.

Bakkerij van Voorthuizen had een prachtige bruidstaart gebracht  (waarop mijn trouw – diadeempje stond van 60 jaar geleden ), de bruidegom gaf de bruid een hapje en andersom…Luc assisteerde overal deskundig want 60 jaar geleden hadden we geen bruidstaart.. ..

Daarna Prosecco moment,  toespraak bruidegom en iedereen genoot van de sfeer, de prachtige locatie, de mooie grote feestzaal en het weerzien van familie.

Voor de verrukkelijke lunch gingen we naar een andere, kleine zaal waar de diverse tafels prachtig gedekt stonden met damasten tafellakens, servetten….kortom : een prachtige aanblik.

De lunch was bijzonder :  carpaccio ,  een quiche en een frambozen mousse, bijpassende wijnen…..  toespraak lieve dochter…. Alles bijzonder smaakvol en prachtig opgediend. Complimenten aan de kok….Iedereen was verrast en verbaasd over zo’n  exquise lunch. Hierover werd in de familie nog lang nagepraat.
Tijd voor de foto -sessie buiten.

Rond 3 uur kwamen de andere gasten , de vrienden en vriendinnen.  Om half 4 kwam ook het Shantykoor zingen.  Alle zangers onder de buiten hooiberg….wat een  sfeer…vrolijkheid alom.
Daarna weer naar de grote zaal , daar begon Jazztrio Pep Talk zijn heerlijke muziek te laten horen en….op het lijf  beschreven liederen (het bruidspaar werd niet gespaard) werden ten gehore gebracht door Julia en Erik,  onze kinderen.
De feestelijke borrel met heerlijke hapjes, ook weer verzorgd door l’ Art de la Table ging door tot ongeveer 6 uur en het was een onvergetelijke, zeer tot tevredenheid stemmende feest-middag.

We hebben er nog lang over nagepraat.”