Rondleidingen

Rondleidingen

IMG-20230406-WA0002

Wat is er leuker dan een middag of avond tussen hedendaagse en oude meesters met een live optreden van violiste Charlotte Bon in een prachtige kunsthal én  langs prachtige porseleinverzamelingen in één van de authentieke stijlkamers in het midden van Nederland?

Sinds kort is Esveld in het trotse bezit gekomen van twee authentieke arrenslee uit de 18e eeuw,  de zogenaamde Hollandse Tikker. Dit alleen al een bezoek waard!

De natuur op Esveld is van een bijzondere schoonheid. Trouw blijvend aan de oorspronkelijke natuur, zónder gebruik van kunstmest en pesticiden, is er een pracht van een oase ontstaan   met ontsproten weide- en bijenbloemen. Ook hier kunt u van genieten tijdens de rondleiding.

In het voormalige atelier van de beroemde kunstschilder Herman Gordijn geniet u met een welkomstdrankje (en op aanvraag een Hollands buffet) van één van de meest bijzondere rondleidingen van Gelderland.

Bon speelt tijdens de rondleiding o.a. muziek van Bernstein, Kreisler, Telemann, Bartók.

Per rondleiding tot 9 personen €17,50 p.p.

Vanaf 10 personen €15,00 p.p.

————————-

Catering ‘Art de la table’ verzorgt al onze evenementen

Catering met allure

Geniet van borrel, sitting dinner, walking dinner of buffet met een passende culinaire invulling in een ongedwongen en hartelijke sfeer

————————–

Enkele reacties van onze gasten:
“wij hebben erg genoten van de gehele entourage, schitterende kunst en een boeiende eigenaresse, wat een energie en wat speelt ze prachtig viool.”

“Charlotte Bon vertelt enthousiast en boeiend over haar passies de viool, kunst, porselein, het enorme atelier en haar authentieke boerderij. Genoten van een goed verzorgde rondleiding, koffie/thee en wat lekkers en nadien een drankje en hapje. Kortom een aanrader.”

Voor alle informatie: info@landerijesveld.nl of bellen met 06-53446392