Verhuurlocatie

Landerij Esveld

Wist u dat:

  • Landerij Esveld een adembenemende verhuurlocatie is in het centrum van Nederland
  • Landerij Esveld de perfecte locatie is voor bedrijfsfeesten, product presentaties, jubilea en diverse bijeenkomsten.
  • Landerij Esveld beschikt over de Herman Gordijnzaal van 200 m2
  • Landerij Esveld beschikt over een lounge voor de intieme partijen
  • Landerij Esveld een prachtige beeldentuin heeft
  • Landerij Esveld het hele jaar door wisselende kunstcollecties presenteert
  • Landerij Esveld voor particulieren en bedrijven unieke rondleidingen organiseert

Hierbij enkele belangrijke aspecten welke van belang kunnen zijn wanneer u overweegt om Landerij Esveld te huren voor uw evenement.

Landerij Esveld heeft een ruim terrein van 30.000m² met veel privacy. Landerij Esveld is voorzien van ruime parkeergelegenheid.

Wanneer u het evenement binnen wilt organiseren, zijn er op de landerij diverse gebouwen die hiervoor in aanmerking kunnen komen. Zo is Landerij Esveld voorzien van de 300m² Herman Gordijnzaal, het voormalige atelier met enorme raampartijen. Een ruime lounge van 70m² en een ontspanningsruimte van 50m² behoren ook tot de mogelijkheden.  In de authentieke boerderij is een herenkamer met open haard en opkamer in originele staat tot uw beschikking. Tot slot beschikken wij over een modern boshuis met een uniek uitzicht.

Het terrein bestaat uit een natuurlijke ven, bloemenweides, een bos met natuurlijke geluidwerende wal, een groot zwembad met een zwembadhuis uit de jaren 70 met originele lokkers, een originele hooiberg en diverse terrassen.

Privacy vanwege de landelijke ligging, maar toch zeer gunstig gelegen in het exacte midden van Nederland tussen de A1 en de A30. Ook is er een cateraar aanwezig om u van alles te voorzien.

Voor vragen kan u contact opnemen per mail info@landerijesveld.nl of per telefoon 06-53 446 392

De Herman Gordijnzaal

De partylounge